Share |


Cin sevgilim var, hem kıskanç hem hoyrat

Cinler tarafından tecavüze uğrayan, uzun süreli cin sevgilisi olan, cinlerden çocuk yaptığını iddia edenler var. Cinleri olan medyumlar cin gerçeğini, uzmanlar olası bilimsel açıklamaları, tecavüze uğrayanlar da hikâyelerini Tempo'ya anlattılar

Memlekette uzaylı ve UFO görenlerin sayısı az, cinlerle bir şekilde münasebeti olanların sayısı çoktur. Cinlerle yakın ilişki içinde olanlar, cinlerin tecavüzüne uğrayanlar, kendisine musallat olan cinlerden kurtulmak için hoca hoca dolaşanlar, cinlerden çocuk sahibi olduğunu iddia edenler var.

Cinlerle ilişkiye girenlerin psikolojisi bozuluyor, cinlerden korkup, kurtulmak isteyenler ise çareyi cinci hocalarda arıyor. Geçen yıl gösterilen ‘Büyü’ filminde Ece Uslu, bir cinin tecavüzüne uğramıştı. Medyum Zodyak’a (Abdullah Sevgili, nam-ı diğer Medyum Apo) göre bu sahne inandırıcı değil; çünkü cinlerin tecavüzüne uğrayanlarda, bir doktor tarafından tespit edilebilecek kalıcı hasarlar meydana geliyor.

                                                             

Haber: Nilüfer KAS – Füsun SAKA
Kaynak: Tempo Dergisi


2 Responses to Cin sevgilim var, hem kıskanç hem hoyrat

  1. Unknown Says:
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.  
  3. Unknown Says:
  4. Medyum Zodyak (Abdullah SEVGILI) üstadımıza 0546 747 81 03 nolu telefondan arayarak yada 0553 168 16 35 whatsap hattından randevu alarak ulaşabilirsiniz.

     

Yorum Gönder

Facebook'ta hayranımız olun!

 Medyum Zodyak on Facebook

 

Aradığınız Fal,Tarot,Gelecek uzmanını buraya yazabilirsiniz:

Sık Kullanılanlara Ekle!

Rumelitv izle

Tam ekran izleyebilmek için görüntü üzerine çift tıklatınız

Hürriyet Astroloji

Günlük Burç Yorumu

Astroloji


istatistik