Share |


Tarot Kartları

Tarot kartları iki bölümden oluşur. Biri Arcana Majör denilen Büyük Sırlar , diğeri ise Küçük Sırlar bölümü denen Arcana Minör'dür.
Arkana Majör 22 karttan oluşur. Hayatin gizemli, mistik ve derin yönlerini anlatır.
'0' numaralı kartla ile başlayan Arkana Majör hayat yolculuğuna başlayan bir kişiyi simgeler. Ve ilk karttan son karta doğru gidildikçe, artan sayılarla birlikte evrensel bilince ulaşmanın evreleri görülür.Ve son kart artık olgunlaşıp bilinçlenmiş ruhu gösterir.
Arkana Minör hayatimizin her gün yaşanan, gündelik bölümlerini içerir. 4 adet takımdan oluşmuştur. değnek, kupa, kılıç ve tılsım takımlarından her biri gündelik yasamın bir yönünü simgeler.
Değnekler  arzularımız ve mücadelelerimizi, kupalar duyguları ve ilişkilerimizi, kılıçlar düşünce ve atılımcılığımızı, tılsımlar ise parayı ve maddi yönümüzü simgeler. Bu takımlar ayrıca astrolojideki elementlerle ve burçlarla da ilgilidir.
Tarot kartları eğlence amaçlı kullanıldığında kehanet değeri olan hiçbir şey vermez. Bu yüzden anlamları derinlemesine araştırmanıza ve öğrenmenize gerek yoktur. Ama eğer ciddi bir biçimde kartlarla ilgilenmeyi düşünüyorsanız bu konuda çeşitli çalışmalar yapmalısınız.
Tarot oldukça çeşitli olduğu için (Klasik Tarot, Aşıklar Tarot'u, İtalyan Tarot'u, Rönesans Tarot'u ...vs.) kartlar ve açılımlar farklılık gösterir. Tarot kartlarınızı seçerken değişik şekilde resimlendirilmiş bir çok desteyle karsılaşabilirsiniz. Bunlardan beğendiğinizi seçip alabilirsiniz. Kartların biri tarafından hediye edilmesi daha iyi sayılsa da siz de alabilirsiniz.
Öncelikle bilinmesi gereken Tarot kartlarının enerji depoladığıdır. Kartları kullanmaya başladığınızdan itibaren enerji yüklenmeye başlarlar. Bu yüzden ilk zamanlarda sürekli yakınınızda taşımanız gereklidir. Ayrıca kartların ipek bir kumaş veya özel bir kutuda saklanması tercih edilir. Ama aslında gerekli olan kendi kartlarınızı sizin resmetmenizdir. Bunun için bos Tarot kartları bulup çizeceğiniz kart sizin için ne ifade ediyorsa onu bos karta aktarmanız gerekir. Bu kartlar size özel olacak ve çok daha fazla enerji depolayacaktır. Bu da algılamanızı kolaylaştırır.
Tarot’u tarif eden en kısa söz, bence, Tarot’un bir “kehanet anahtarı” olduğunu söylemektir. Yani Tarot, 6. Hislerin çalışmasına yardımcı olan bir araçtır. Uygun felsefelerle beslendiğinde, geçmişi okur, gelecekteki ihtimalleri haber verebilir ve bu güne ait olan sorunları çözmekte, verdiği işaretlerle yardımcı olur. Bir kişi kendini ne kadar iyi tanıyorsa, Tarot’tan o kadar iyi sonuç alır. Tarot’ta pek çok zaman bu günden bilinmesi mümkün görünmeyen olayların bile sezilebildiğini olaylarla ispatladım. Pek çok Tarot okuyucusu ve amatör olarak Tarot’u sezgilerini yönlendirmekte kullanan kişiler de bu deneyimleri tarih boyunca yaşadılar ve yaşamaktalar. Bununla beraber Tarot bize bizde olmayan bir şeyi asla veremez. Örneğin ders çalışmayan bir kişinin sınav geçmesini sağlayamaz. Ancak, içsel konularda, Psikolojik konularda bizi yönlendirebilir ve bazı sonuçlara sebep olunmasını sağlayabilir. Fiziki konularda ise ihtimalleri görür ve bunlara karşı yada bunları destekleyecek önlemler alabilmemiz için bize vakit kazandırabilir.
Ne kadar sıklıkla Tarot bakılır? Herkes Tarot bakabilir mi? Tarot, kişinin hayatında değişimler ve yeni sorular ortaya çıktıkça, ki genellikle çok sık olan bir şeydir bu, cevap arayana cevaplarla gelecektir. İdeal olarak bir, bir buçuk ayda bir Tarot iyi cevaplar verebilmektedir. Eğitildiği takdirde herkes Tarot bakabilir. Ancak bu eğitim sadece kart bilgisiyle kısıtlı kalmamalı, enerji yönlendirmeleri ve felsefe yönü özellikle öğrenilmelidir. Tüm gizli ilimlerde, kişisel fikrim, doğru sonuçlara ulaşabilmek için kişinin egosunu aşabilmesi gereklidir. Kişi kendine ve karşısındakine dürüst olabilmelidir. Aksi takdirde sanal sonuçlar, yanlış çıkarımlar ulaşılması çok kolay yanılgılardır.

Hayatınıza hala bir yön veremediğinizden mi şikayetçisiniz?
Para konusu sizi fazla mı düşündürüyor?
Mutlu olmanız gerekirken karamsarlığa mı kapılıyorsunuz?
Aşık mısınız? Sevgilinizin bazı söz ve hareketlerine bir anlam veremiyor musunuz?
Geleceğiniz konusunda endişeleriniz mi var?
Bütün bunlara kaderin sebep olduğuna mı inanıyorsunuz?

Bu soruların bir veya birkaçına “Evet” diye cevap veriyorsanız, yardıma ihtiyacınız olduğu iddiamızın saçma olduğunu zannetmeyin. Evet, var. Size yardım etmeye hazırız. Tabi ki adresinize gelip düzeltecek değiliz, ancak bunları halletmeniz için gerekli şeyleri anlatacağız. Böylece hayatta istediklerinizi elde etmeniz de kolay olacak. Boşuna uğraşıp hayata küsmektense, Tarot'un da yardımı ile kendinize ışıklı bir yol çizmeniz çok daha akla yatkın değil mi? 

3 Responses to Tarot Kartları

  1. Unknown Says:
  2. zengiliği cok istiyorum acaba zengin olacakmıyım

     
  3. merhaba zodyak ben edirneden nursel 39 yaşındayım bekarım evliliğim ne zaman olcak adı ne? negatif enerji var mı? hastalığımla ilgili bakarsanız sevinirim.gelecekte beni neler bekliyor?ve şanslı numaralarım neler?

     
  4. Rebel Says:
  5. merhaba.Ben zerrin 18.03.1969 dogumluyum.evliyim.evliliğim yolunda gitmiyor.gelecekte beni neler bekliyor merak ediyorum.birde kızım ve oglum var kızım evli,oglum bekar onlarında geleceğini söylermisiniz.tesekkür ederim.

     

Yorum Gönder

Facebook'ta hayranımız olun!

 Medyum Zodyak on Facebook

 

Aradığınız Fal,Tarot,Gelecek uzmanını buraya yazabilirsiniz:

Sık Kullanılanlara Ekle!

Rumelitv izle

Tam ekran izleyebilmek için görüntü üzerine çift tıklatınız

Hürriyet Astroloji

Günlük Burç Yorumu

Astroloji


istatistik