Share |

Siyaset, ekonomi ve futbol dünyasında sular hiç durulmuyor. Erken seçimi hangi parti kazanacak, cumhurbaşkanı kim olacak, hangi takım kupayı alacak?.. Yeni Aktüel merak edilenleri medyumlara sordu! Doğrusu biraz da makara oldu… Sonuç mu? Medyum sandıkları açıldı. Oy dağılımı şöyle: Medyumlardan Fenerbahçe'ye 10 oy, Beşiktaş'a 9 oy, Galatasaray'a 2 oy çıktı. Erken seçimde AKP tek başına iktidar, diyen medyumların sayısı 7; koalisyon diyenlerse 6 kişi. Cumhurbaşkanlığı için de en kuvvetli aday 8 oyla hâlâ Abdullah Gül… 

İnternette karşıma çıkan ilk medyum, imam hatip lisesini bitirdikten sonra bir süre Mısır'da yaşayan, ardından Hindistan'da dünyaca ünlü medyum Sing Elhaş'tan dersler aldığını söyleyen Medyum Yakup Hoca. Tahminlerini tarot ve astrolojiye dayanarak yapan Yakup Hoca'ya önce, şampiyon kim olacak diye soruyorum. Bu konuda iki defa derin araştırma yaptığını, ikisinde de karşısına Fenerbahçe'nin çıktığını söylüyor; ve taraftarına müjdeyi veriyor: "2008'de de şampiyon Fenerbahçe." Yakup Hoca'nın siyasi tahminlerine göreyse AKP yükselecek, hükümeti tek başına kuracak. Abdullah Gül ise seçimlerden önce 367'yi bulup Köşk'e çıkacak. Ekonomi çok daha iyiye gidecek.
Sitesinin ziyaretçilerini "Sorunlarınız için hiç üzülmeyin. Artık yanınızda size yardım edecek bir medyum var" sloganıyla karşılayan Ali Değermenci de doğuştan birtakım özellikleri bulunduğunu, beyin frekanslarının doğadaki her türlü negatif manyetik akımı yok edici nitelikte olduğunu, büyüden gelen zehirli radyasyonları nötr hale getirebildiğini belirtiyor. Ankaralı Medyum Değermenci Trabzonspor'lu olduğu halde şampiyonluk konusunda ağzından hemen "Fenerbahçe" çıkıyor. Neye dayanarak bu açıklamayı yaptığını sorduğumda, "Çok kritik bir zamanda aradınız. Cuma namazına gidip geleyim, öyle söyleyebilirim" diyor. Ya siyaset? Değermenci'ye göre seçimi kazanacak parti, AKP. Üstelik tek başına iktidar. Cumhurbaşkanı ise, Abdullah Gül.
İnternet aleminin en gizemli medyumu ise Medyum Zodyak. Sitesinde Fransa'da medyum Elizabeth ile çalıştığı, Hataylı Fikri Hoca'dan öğrendiği su falı sayesinde faili meçhul birçok cinayeti çözüme kavuşturduğu yazılı. Medyum Zodyak Bey'in tahminleri Yakup Hoca'nınkine çok benziyor. "Tarota göre, bu yıl ve önümüzdeki yıl şampiyon Fenerbahçe" diyor iddialı iddialı.

Detaylı bakımda şampiyon BJK30 yıllık medyum Niyazi Hoca ise, ruhsatlı medyum olduğunu ön plana çıkarıyor sitesinde ve ziyaretçilerini uyarıyor. "Piyasada medyumum diye geçinen, devletimize vergi vermeyen ruhsatsız çalışan medyumlardan uzak durunuz." Niyazi Hoca'ya "Şampiyon kim olacak" diyorum, "Galatasaray" diyor.
Avcılar'da hizmet veren Medyum Hoca Zeynel Eroğlu, el falı, astroloji ve tarot yardımıyla yapıyor tahminlerini. İlk görüşmemizde Fenerbahçe'nin şampiyon olacağını söylüyor, ardından detaylı bir "bakım yapma" gereği hissedip geniş bir rapor gönderiyor. Ama o da ne! Bu kez "Şampiyon Beşiktaş". "Fenerbahçe kolayca şampiyon olacağı, koltuğu kimseye kaptırmayacağı hissi veriyor. Ama gerçekler hiç de öyle değil. Beşiktaş'ın kupayı alma hırsı sayesinde hem ligde hem de Türkiye kupasında mutlu sona ulaşacağı kanaatindeyim. Oynadığı futbola bakıldığında ise Galatasaray göze hoş geliyor ve akla geçen seneyi getiriyor ama hislerim ikinci olacağı yönünde. Fenerliler üzülecek! Çünkü büyük ihtimalle üçüncü olacaklar. Üzerinde karabulutlar var, çıkış kapalı."
Medyum Zeynel Hoca, Fener taraftarını üzse de Sarıyer'li Medyum Canan Hoca sevindiriyor. "Yıldızname"ye bakarak konuşan Canan Hoca, "Yüzde yüz şampiyon Fenerbahçe" diyor ve siyasi tahminlerini sıralıyor: "Sandıktan AKP çıkacak. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül."

"Bütün takımlarda büyü var!"Telefonun öteki ucundaki ses, Antalyalı Medyum Ömer Hoca'ya ait. Yıldızname, kum falı, su falı, tarot ve parmak izine bakıyor Ömer Hoca. Cinlerle istişare içinde olduğunu, dünyada parmak izine bakan yedi kişiden biri olduğunu iddia ediyor. Ömer Hoca'ya göre şampiyonluk, büyücülerin elinde. Çünkü bütün takımlarda büyü var. Mesela bu sezon Fenerbahçe'ye üç büyü yapılmış. Biri bozulmuş ama ikisi hâlâ duruyor. Beşiktaş'a yapılansa çok güçlü ama o da bozulmuş, hatta üstüne bir de koruma alınmış. Bu yüzden Beşiktaş şampiyon! Tabii futbolculardan birine bir kızı bağlamak için yapılan büyü sorun yaratmazsa! Medyum Ömer Hoca, koruma büyülerinin bozulmaması için elinden geleni yaptığını ama farklı bir büyü yapılırsa şansının kalmayabileceğini söylüyor.
Ömer Hoca'nın siyasi tahminleri ise bir araştırma şirketinin sonuçlarını aratmayacak cinsten. "Sandıktan AKP yüzde 17, Genç Parti yüzde 11, CHP yüzde 8, DYP yüzde 5, ANAP yüzde 4 oy alarak çıkacak. AKP'nin sevmediği bir evlilik olacak. AKP ve Genç Parti hükümet kuracak, koalisyona CHP ya da DYP'yi alabilirler. Cumhurbaşkanı Abdüllatif Şener olacak. AKP 2008'de bölünecek. İsmi dahi kalmayacak."

"Cumhurbaşkanının akademik unvanı olacak""İlahi tabii bitkiler medyumu" olduğunu söyleyen Adem Muştu, hızlı yanıt verenlerden. "Şu anda aldığım rapora göre şampiyon Fenerbahçe. Ama Aziz Yıldırım sakin olursa ve Ulusoy'la tartışmazsa." Raporu kimden aldığını soruyorum, maneviyattan aldığını, telepatik bakıma girdiğini söylüyor. Trans halindeyken bir yandan da siyasi tahminlerini sıralıyor. "AKP, CHP ve GP hükümeti kurulacak. DTP'de karışıklık olabilir. Meclis'e girmesi için bastırıyorlar ama asker izin vermeyecek. Cumhurbaşkanı Gülolmayacak, doktor, rektör unvanlı birisi olacak."
Gelelim reklamdan hoşlanmadığını söyleyen İzmirli Medyum Ali Gücenmez'e. Yıldıznameye bakarak yaptığı tahminlere göre şampiyon Fenerbahçe, cumhurbaşkanı ise ya Abdullah Gül ya da Devlet Bakanı Mehmet Aydın.
Sitesine fotoğrafını koymayan Ankaralı Medyum Saadet, şampiyonluk tahminini Beşiktaş'tan yana kullanıyor. "Beşiktaş üzerine gönderilen negatif enerjilerin hepsi geri dönecek, yollayanlar tepetaklak olacak." Medyum Saadet'in siyasi öngörüleri ise pek iç açıcı değil. "Hükümette büyük istifalar olacak. Hükümet muhtemelen ANAP ile koalisyon yapacak. Ekonomide de karışık bir dönem var. 2008'e kadar büyük bir karışıklık yaşayacağız. Cumhurbaşkanı ise Abdullah Gül."
Sırada, ekranda görmeye alıştığımız Medyum Recep Kaplan var. Falın hiçbir türüne inanmayan Kaplan, cinlerinden aldığı bilgiler ve istihare ile yaptığını söylüyor tahminlerini! Kaplan'a göre şampiyon, sezon başından beri Fenerbahçe. Hükümet koalisyonla kurulacak; AKP başı çekecek, üçüncü parti ise Genç Parti. "Seçimler tarihe geçecek. Bu Türkiye'nin aleyhine olacak ve çok büyük sıkıntılara yol açacak. İç açıcı bir tablo görmüyorum. Herkes payına düşen sıkıntıyı çekecek. Cumhurbaşkanını halk seçerse ve Tayyip Erdoğan da aday olursa seçilme olasılığı çok yüksek. Ama o olmazsa Abdullah Gül çok net."

"Cevap acilse Beşiktaş"Küçükken yaşadığı bir olaydan sonra cinlerle irtibat kurmaya başlamış Medyum Cihan Hoca. Şampiyonu soruyorum; "Bilmem ki, bakıma girmem lazım. Bir-iki günsürer" diyor. "Hocam o kadar vaktimiz yok, bize acil bir cevap lazım" dediğimde, "O zaman Beşiktaş" diyor. Cihan Hoca'nın siyasi tahminlerine göre AKP yüzde 25-30'u koruyacak, CHP yüzde 15'e çıkacak.
İki hafta önce istihareye yatmış, bir de su falına bakmış Medyum Havva Hoca. "Şampiyon Fenerbahçe" diyor. Çok da iddialı.
Medyum Sorgucu Hoca ise tahminlerini tek cümleyle geçip ismini ve cismini saklayanlardan. Sorgucu Hoca'ya göre şampiyon Beşiktaş.
36 yıldır medyumluk yapan Kadıköylü Ayşe Bacı da Beşiktaş'ın şampiyon olacağını söylüyor. Gelen istek üzerine Beşiktaş'a şans muskası yaptığını ama nereye koyduğunu söyleyemeyeceğini belirtiyor.
Medyum dünyasının en genci, 28 yaşındaki Ankaralı Arda. 18 yaşından beri bu gücün kendinde olduğunu söylüyor ve anında tahminler yapıyor. "Rüyada falan görmem, anında söylerim, bilirim her şeyi. Kesin Fenerbahçe." Kendisini sınamam için de "Haydi sorun, kendinizle ilgili bir şey sorun bakın hemen bileceğim onu da" derken konuyu çevirip siyasete getiriyorum. "AKP tek başına iktidar olamaz, koalisyon olacak. AKP yine başta, sonra DYP, ANAP, üçüncü parti de sürpriz olarak Genç Parti. MHP de barajı zorlayacak. Cumhurbaşkanını parlamento seçerse Abdullah Gül, ama halk seçerse AKP'ye yakın biri."
Yine genç bir medyum var telefonda. Medyum Turab Cenap Hoca. Cenap Hoca, kendi deyimiyle üç büyük takımın "ruh haritasını" detaylı olarak rapor ediyor e-mail ile. Cenap Hoca'ya göre takımların ruh haritasına yansıyanlar şunlar"Fenerbahçe bazı şanssızlıklar sebebiyle bugünkü şanslı pozisyonunu kaptırma riskine girebilir. Beşiktaş'ın başarılı olmasına rağmen kaybedeceği bir maç yüzünden puan durumunda düşüşlerin olabilme ihtimali yüksek. Galatasaray, iki takım karşısında avantajı az olduğu halde yıldızı yüksek olduğu için avantajlı hale gelecek gibi görünüyor." Ve not düşüyor: "Tabii takımlara büyü yapılıp kaderleriyle oynanmaz ise!" Raporun son cümlesinin manevi değeri ise bir hayli fazla! "Medyum Turab Cenap Hoca tüm futbolcularımıza başarılar diler."
Giz aleminin en heyecanlı medyumu Gaziantepli Kadir Hoca'yı arıyoruz. Zaman istiyor, çalışıyor. İşte sonuçlar"Şampiyon Beşiktaş." Siyasi tahminlerinde ise birçok partiyi sandığa gömüyor Kadir Hoca. "AKP birinci parti. MHP Meclis'e girecek, CHP kan kaybedecek, barajı aşması zor. DSP, Saadet ve ANAP sandığa gömülecek."


1 Responses to 21 Medyuma Sorduk: Seçimi Kim Kazanacak, Cumhurbaşkanı Kim Olacak, Şampiyon Hangi Takım?

  1. Unknown Says:
  2. Medyum Zodyak (Abdullah SEVGILI) üstadımıza 0546 747 81 03 nolu telefondan arayarak yada 0553 168 16 35 whatsap hattından randevu alarak ulaşabilirsiniz

     

Yorum Gönder

Facebook'ta hayranımız olun!

 Medyum Zodyak on Facebook

 

Aradığınız Fal,Tarot,Gelecek uzmanını buraya yazabilirsiniz:

Sık Kullanılanlara Ekle!

Rumelitv izle

Tam ekran izleyebilmek için görüntü üzerine çift tıklatınız

Hürriyet Astroloji

Günlük Burç Yorumu

Astroloji


istatistik